U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kort verslag.

De Algemene Leden Vergadering die op maandag 15 mei 2017 in Vroomshoop is gehouden is in een bijzonder prettige sfeer verlopen.

Er waren drie keer zoveel mensen als vorig jaar aanwezig!

Vanwege het jubileum (20 jaar) was er bij de koffie of thee een plak heerlijke cake.

Na het huishoudelijk gedeelte hield Chris de Goede een boeiende presentatie met veel illustraties over het ontstaan en de eerste jaren van onze vereniging en ook over de toekomst van het treinverkeer in Oost-Nederland. Hij ontving een flink applaus en een fles "kanaalbitter".

Er was aan het eind van de avond ook een verloting met leuke prijzen o.a. drie verschillende boeken over de spoorwegen, NS- en Arriva-dagkaarten, bakkersbonnen, wandelgidsen en nog meer.

Bij de rondvraag werden nog een aantal opmerkingen gemaakt waarmee het bestuur aan de slag zal gaan. Vragen en opmerkingen kunnen overigens altijd naar het secretariaat worden gemaild.

Aan het einde van de bijeenkomst werd Everwijn Dambrink bedankt voor zijn interim voorzitterschap. Hij kreeg van de penningmeester Erwin Groenhof een envelop met inhoud.